افراد دیابتی باید در طول زندگی رژیم غذایی خاصی داشته باشند، ولی بعضی خوراکیهای طبیعی میتوانند به تنظیم قند خون این بیماران کمک کنند.
عبارات مهم : ادویه استفاده از دارچین به عنوان دارو از وقت های قدیم متداول بوده و این ادویه محبوب در مصر باستان، چین و هند جهت آشپزی و تهیه دارو مورد استفاده قرار می گرفته است.
شرکت کنندگان در گروه های متفاوت به میزان ۱، ۳ و ۶ گرم دارچین کاسیا را به شکل کپسول به مدت ۴۰ روز مصرف کردند. بعد از این وقت و با آزمایش خون پزشکان دریافتند سطوح قند خون داوطلبان بین ۱۸ و ۲۹ درصد در هر سه گروه که دوزهای مختلفی از دارچین را دریافت کرده اند کم کردن یافته است.
در عین حال این مطالعه نشان داد که استفاده از دارچین جهت مبتلایان به دیابت نوع یک تاثیر خاصی در کم کردن قند خون ندارد.
علاوه بر کم کردن و کنترل قند خون مصرف دارچین می تواند باعث کم کردن تری گلیسرید خون (چربی خون) و (LDL) سطح کلسترول بد خون شود.
برخی افراد به دارچین حساسیت دارند به همین علت کارشناسان توصیه می کنند قبل از مصرف این ماده حتماً آزمون آلرژی انجام شود، لیکن دارچین می تواند باعث باعث سوزش زبان، ایجاد زخم و یا سوزاندن پوست در بعضی مواقع شود.
دارچین را می توانید به خوراکی های خود از جمله قهوه، چای، کاکائو، غلات صبحانه و یا سایر خوراکی ها اضافه کنید و از طعم خوش مواد غذایی به همراه فواید درمانی این ادویه پرخاصیت بهره مند شوید.
در عین حال افرادی که بعد از مدتی استفاده، مصرف دارچین را قطع کرده اند، دوباره با زیاد کردن قند خون مواجه شده است اند به همین علت کارشناسان توصیه می کنند مصرف دارچین حالت استمرار و مداومت در رژیم غذایی فرد داشته باشد.
کارشناسان میزان استفاده مناسب از دارچین را حدود سه الی ۶ گرم در روز می دانند و استفاده زیاد از آن خاصیت خاص ای جهت بدن ندارد.
واژه های کلیدی: ادویه | دیابت | آزمایش | خوراکی | مطالعه | استفاده | استفاده | آزمایش خون | رژیم غذایی | مواد غذایی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...